VERZENDING
Uw bestelling wordt verzonden via Post NL binnen 1 - 3 werkdagen
Verzendkosten Nederland € 3,99 - Europa € 8,99 - Wereld € 24.30

ANNULEREN VAN EEN BESTELLING
Een bestelling kan binnen 24 uur na bevestiging geannuleerd worden. Hierna is de koop gesloten en wordt betaling verwacht. Dit om onnodig reserveren van artikelen te voorkomen. Graag bericht per E-mail als je afziet binnen 24 uur van de koop. Als de betaling uitblijft dan melden wij de klant aan voor een incasso procedure .

RETOURZENDING
Artikelen kunnen alleen retour gezonden worden mits deze niet zijn afgeprijsd , met een kortingscode zijn gekocht , of uit de outletcollectie komt. Graag hierover KINDERKLEDING NODIG / Kinderkleding Nodig inlichten binnen 48 uur na ontvangst van de zending. Vermeld hierbij het KINDERKLEDING NODIG / Kinderkleding Nodig -NR. (te vinden op de orderbevestiging die per E-mail is ontvangen).

Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden binnen 8 dagen in de oorspronkelijke staat en in dezelfde onbeschadigde verpakking,en voorzien zijn van het KINDERKLEDING NODIG / Kinderkleding Nodig -NR.dit dient duidelijk aangegeven te worden op de verpakking. Artikelen dienen voorzien te zijn van aangehechte prijskaartjes . Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending geruild.

Artikelen die op bestelling zijn ingekocht, afgeprijsde cq uitverkoop artikelen kunnen niet retour genomen of geruild worden. De kleuren van de artikelen op de foto's kunnen enigzins afwijken van de werkelijke kleur, hiervoor is KINDERKLEDINGNODIG / Kinderkleding Nodig niet aansprakelijk. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Het reeds betaalde bedrag minus de verzendkosten zal direct aan u worden teruggestort . Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant.

Verzenden altijd op eigen risico van klant,deze kan extra betalen voor verzekering. In geval van een fout van de kant van KINDERKLEDING NODIG / Kinderkleding Nodig zal KINDERKLEDING NODIG / Kinderkleding Nodig de kosten dragen voor retourzending. Klant dient de zending voldoende gefrankeerd te retourneren. Deze portokosten worden aan de klant terugbetaald.
Retouradres : Kidsstore 63, Molenstraat 10, 7437 AH  BATHMEN

GARANTIE
KINDERKLEDING NODIG / Kinderkleding Nodig garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. Wij kunnen geen garantie geven op kapotte ritsen, drukkers, knopen, kraaltjes, enz. Tevens kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor verkeerd gewassen kleding: prints die vervagen door gebruik van droogtrommel, strijkijzer of verkeerde temperatuur vallen buiten onze verantwoordelijkheid .
Op alle aankopen, m.u.v. afgeprijsde artikelen, geldt 1 maand garantie.

Ons advies bij kleding met prints is fijnwasmiddel en binnenste buiten wassen. Bij kleding met kraaltjes, steentjes is ook voorzichtigheid geboden (handwas raden wij ten zeerste aan en bij machinewas het gebruik van een waszak).

www.trendykidsbathmen.nl
www.kinderkledingnodig.nl
www.internetkinderkleding.nl

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken.

Deze site zoals de meeste websites gebruikt cookies om onze diensten en uw gebruikerservaring te verbeteren.